ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 10 de abril de 2014

Previa de la jornada del 12/13 d'abril 2014, a les categories de Futbol-11 Femeni Amateur. (1)

Ja falten poques jornades per a que acaben les lligues de futbol-11 femeni amateur, en Autonomica, 1ª i 2ª Regional, i anme a fer un repas com estan les coses per dalt i per baix de la taula classificatoria. Començarem a la categoria Autonomica.


Autonomica

A falta de 4 de jornades (estan a la 23), el Ciutat de Benidorm, ja toca amb la punta dels dits ser equip de 2ª Divisio (Conforme a la circular nº8 de la Federacio Valenciana, el Campio d'Autonomica, puja a 2ª Divisio), pues faltant 12 punts per jugar, li porta 11 punts al segon classificat, el Levante C.
Per baix, el Rojales te -3 punts, i ja fa jornades que esta descendit, mentre que el City Five Massanasa, matematicament encara te possibilitats de la permanencia, pero son poques. I  l'Aspe ocupa llocs de descens a la 2ª Divisio, i si acaba baixant, arrastraria altre equip d'Autonomica cap a 1ª Regional (en aquest cas 3 equips).

Per tant, al descens d'Autonomica a 1ª Regional, els següents equips podrien estar implicats; Villarreal B i Maritim B, 25 punts, El Campello 24 i Juventud Manisense 20, el City Five te 13 punts amb un partit menys. El Olimpic de Xativa, amb 30 punts pot estar abastar virtualment la permanencia.

Com a partit de la jornada tenim el Ciutat de Benidorm - San Antonio de Benageber, a on les xiques de la Marina, podrien cantar l'Aliro.


1ª REGIONAL GRUP I

En aquest grup, fins a 5 equips tenen opcio de quedar campiones i per tant de pujar a categoria Autonomica, i son els següents; Sporting Sagunt (45 p.), Drac Castello (45 p), Valencia "C" (44 p), Fusio Ciutat de Torrent B (42 p) i Alqueries (41 punts). El Valencia C, al tindre al Valencia B a categoria autonomica, suposem que no pujaria.

Per baix, La Union Femenina A, amb 4 punts te tots el numeros per a baixar, pero encara te opcions, pues el Massamagrell A, en te 9 de punts. Tornem a comentar, que pot baixar algun equip mes, si a la 2ª Divisio baixa algun equip valencia.

Ficarem l'Alqueries-Fusio Torrent B com a partit de la jornada.

1ª REGIONAL GRUP II

Despres de l'ultima jornada, el Xeraco (41 p) s'ha posicionat com a lider, i si no bada a ningun partit dels dos que queden a aquest grup, quedara campio i pujara a Autonomica. Aquesta jornada, el Valencia D, posara a prova el temple de les Xeraqueres. El Camporrobles (38 p) te la visita d'un asequible Mislata B, i el Miramar(38 p), que torna a jugar a casa, se les vora contra "l'enicmatic" Racing de Sueca, que no sabem si donara la de cal o arena.

Per baix, el Mislata "B" (13 p.) i el Discobolo La Torre A (11 p.) es jugaran la plaça de descens.

Per la partit de la jornada, hem triat el Xeraco - Valencia "D". Dissabte 12 d'abril, a les 17:15.

1ª REGIONAL GRUP III

 Dos son els equips que es jugaran el campionat i l'ascens, a aquestes dos ultimes jornades, l'U D C Canals (48 p) i l'Hercules (47). Per baix, el Monovar, ja es equip de 2ª Regional. I atencio, a l'Aspe, que es alacanti, i esta ocupnat llocs de descens a la 2ª Divisio, cosa podria involucrar a aquests equips; Albatera (15 p), Ontinyent A (18 p) i Javea (19 p).

Deixarem l'Hercules - Torrevieja i Ontinyent A - Canals, com a partits de la jornada.

En altra publicacio farem una previa dels 5 grups de Segona Regional.


No hay comentarios:

Publicar un comentario